Hopp til hovedinnhold

Du er her

Nyheter og arrangementer

 • Årets flotteste julegave?
  Årets flotteste julegave?

  desember 01, 2020

  Dette har vært et veldig annerledes år. Og etter et år med pandemi og virus og sosial distansering, er det kanskje enda vanskeligere å finne meningsfylte julegaver enn ellers. Kanskje er svaret å "Gi gaven videre"?

 • Hedrer sykepleierne på Verdens diabetesdag
  Hedrer sykepleierne på Verdens diabetesdag

  november 14, 2020

  Verdens diabetesdag markeres over hele verden den 14. november hvert år. Årets kampanje er en hyllest til sykepleierne og den uvurderlige jobben de gjør.

 • Kreativ gjenbruk av diabetes-utstyr
  Kreativ gjenbruk av diabetes-utstyr

  november 08, 2020

  Alle som lever med diabetes type 1 som behandles med insulin, vet at mengden medisiner, hjelpemidler og utstyr kan være stor. De fleste av oss kaster brukt utstyr uten å tenke nærmere over det, men andre bestemmer seg for å bruke det til noe morsomt. En av de mest kreative vi har møtt, er Martin.

 • Kronisk supersøt
  Kronisk supersøt

  oktober 10, 2020

  Noen ganger leser du en tekst du bare MÅ dele videre. Dette er en slik. Arild Traa fikk diabetes-diagnosen som 32-åring, og har nå levd med sykdommen i 14 år. Hans oppsummering av årene med diabetes er en hyllest til livets oppturer og nedturer – og et skoleeksempel på kunsten å se humoren, gleden og mulighetene i alt livet har å by på. Eller som Arild selv sier: Jeg har ikke høyt blodsukker, jeg er kronisk supersøt!