Publisert 1 desember 2020

Dette har vært et veldig annerledes år. Og etter et år med pandemi og virus og sosial distansering, er det kanskje enda vanskeligere å finne meningsfylte julegaver enn ellers. Kanskje er svaret å "Gi gaven videre"?

Det er ekteparet Aksel og Kari Mjøs som står bak "Gi gaven videre". Tanken er at bedrifter kan gi gode, meningsfylte og bærekraftige gaver på en ny måte. I stedet for å sende en melding til ansatte og kunder om at de allerede har gitt en gave til et veldedig formål, eller å bruke ressurser på å sende ut reklamegaver over hele landet, kan bedriftene nå gi en gave som både er meningsfylt og personlig.

Nå kan bedriften kjøpe et gavekort på et valgfritt beløp til sine kunder og ansatte. Gavekortet lar mottakeren selv velge et formål å støtte. Dermed kan mottakeren selv sette sitt preg på gaven ved å velge sin hjertesak. Og gaven skiller seg tydelig ut fra alle de symbolske gavene som kommuniseres i løpet av desember.

Er du heldig og mottar et slikt gavekort, kan du velge mellom over 90 ulike formål. Vi håper naturligvis du vil velge å støtte Diabetes Wellness Norge, som var en av de første samarbeidspartnerne til Gi gaven videre.

Ønsk deg en julegave med mening fra sjefen i år!

Stadig flere bedrifter velger å gi meningsfylte julegaver til sine ansatte. Vi i Diabetes Wellness Norge har allerede mottatt flere gaver gjennom gavekort fra Gi gaven videre. Kanskje får vi enda flere i år? Si fra til sjefen at du også ønsker deg en julegave med mening i år!

Lignende artikler