Publisert 17 februar 2022

Gi gaven videre er en organisasjon som tilbyr digitale gavekort til bedrifter og andre som vil gi julegaver eller andre gaver til kunder og ansatte. Det geniale med Gi gaven videre er at gaven går til en ideell organisasjon, men det er mottaker som bestemmer hvilken organisasjon som skal få gaven.

Ved å velge et gavekort fra Gi gaven videre unngår man unødvendig produksjon og frakt av fysiske gaver – gaver som kanskje aldri blir brukt. I stedet frigjør man penger til gode formål, som for eksempel Diabetes Wellness Norge.

Ny gaverekord i 2021

I løpet av fjoråret solgte Gi gaven videre digitale gavekort for nesten 2 700 000 kroner. Dette er en økning på mer enn en million kroner fra 2020. Den største bidragsyteren var Norconsult, som kjøpte julegaver fra Gi gaven videre til over 3000 ansatte!

Om du følger med på Toppserien i fotball, har du kanskje også fått med deg at månedens spiller mottar et gavekort på 5000 kroner fra Gi gaven videre. Spilleren velger selv hvilket av organisasjonens 100 formål de ønsker å støtte.

Over 100 organisasjoner

Totalt er det mer enn 100 organisasjoner som har mottatt gaver gjennom de digitale gavekortene i året som har gått. De organisasjonene som har mottatt mest, er Barnekreftforeningen, Kreftforeningen og Redd Barna. Barnekreftforeningen alene har mottatt over 400 000 kroner.

På listen over mottakere finner vi også organisasjoner som Sykehusklovnene, Frelsesarmeen og Diabetes Wellness Norge. "Diabetes Wellness Norge har som formål å støtte diabetesrelatert forskning og å informere allmennheten om sykdommen og dens mange bivirkninger," sier daglig leder Anders Lundgren. "Hver eneste krone vi får inn betyr mye, og derfor setter vi naturligvis stor pris på bidraget fra Gi gaven videre."

Nå håper han at enda flere vil velge digitale og veldedige gavekort i 2022, og håper på nye rekorder både for Diabetes Wellness og de mange andre organisasjonene som får støtte gjennom ordningen.

Lignende artikler