Publisert 22 november 2021

Tenk om alle firmajulegavene kunne gå til et godt formål? Tenk om du kunne påvirke hvilket formål din gave skal gå til? Nå kan du det! Ønske deg en bærekraftig gave fra sjefen i år, og bli med å gjøre verden til et bedre sted.

Stadig flere bedrifter velger heldigvis å gi meningsfylte gaver til sine ansatte og sine kunder. Vi i Diabetes Wellness Norge har allerede mottatt flere gaver gjennom gavekort fra Gi gaven videre. Kanskje får vi enda flere i år? Gi beskjed til til sjefen om at du også ønsker deg en julegave med mening i år.

Non-profit organisasjon

Det er ekteparet Aksel og Kari Mjøs som står bak organisasjonen Gi gaven videre. Tanken er at bedrifter kan erstatte kjedelige firmajulegaver med gode, meningsfylte og bærekraftige gaver. I stedet for å dele ut masse profilartikler eller å sende en melding til ansatte og kunder om at de allerede har støttet et veldedig formål, kan bedriftene nå gi en gave som er både meningsfylt og personlig.

Konseptet går ut på at bedriften kjøper et gavekort på valgfritt beløp til sine kunder og ansatte. Gavekortet lar mottakeren selv velge et formål å søtte. Dermed kan mottakeren selv sette sitt preg på gaven ved å velge sin hjertesak. Og gaven skiller seg tydelig og positivt ut fra alle de symbolske gavene som kommuniseres i løpet av desember.

Om du er heldig og mottar et slikt gavekort, kan du velge mellom oer 100 ulike formål. Naturligvis er Diabetes Wellness Norge en av disse.

Her kan du lese mer om Gi gaven videre.

Lignende artikler